050 587 5321

Sähköasennukset takuulla!

Paloilmoitinjärjestelmät asiantuntijalta 

Jyväskylän Sähkö ja Tele Oy asentaa ja huoltaa paloilmoitinjärjestelmät Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Yrityksellämme on lain edellyttämä ja Tukes:n  myöntämä paloilmoitinliikepätevyys ja kaikki työt hoidamme ammattitaidon tuomalla varmuudella. Tutustu ja ota yhteyttä!

Monipuolista palvelua

Me palvelemme kaikissa paloilmoitinjärjestelmiin liittyvissä asioissa. Suunnittelemme ja asennamme järjestelmät, mutta palveluihimme kuuluvat myös konsultointi, huollot, korjaukset ja muutostyöt. Lisäksi teemme järjestelmän kuukausikoestuksia ja vuosihuoltoja. Lisätietoja Sami Ruuska 0505875335, sami.ruuska@jstoy.com.

Toimiva paloilmoitinjärjestelmä säästää ihmishenkiä ja minimoi omaisuusvahingot. 

Toimiva paloilmointinjärjestelmä vaikuttaa keskeisesti kiinteistön turvallisuuteen ja on usein rakennusluvan ehtona. Järjestelmä ilmoittaa palosta jo ennen sen syttymistä ja näin pystytään minimoimaan vahingot. Erilaisissa tiloissa tarvitaan erilaista palosuojausta. Toimitamme paloilmoitinjärjestelmiä esimerkiksi toimistorakennuksiin, tuotantotiloihin, myymälöihin, ravintoloihin sekä kotieläinsuojiin. Kiinteistön paloturvallisuus on kiinteistön omistajan vastuulla. Voit halutessasi ulkoistaa paloilmoitinjärjestelmän ylläpidon meille. Näin voit olla varma, että paloilmoitinjärjestelmä on kunnossa ja teknisesti ajan tasalla.

Meiltä saat:

  • järjestelmiin liittyvän konsultoinnin
  • järjestelmien suunnittelun
  • järjestelmien asennukset ja muutokset
  • järjestelmien huollot vuosisopimuksella tai ilman
  • kuukausikoestukset
  • määräaikaistarkastukset kumppanimme kautta