050 587 5321

Sähköasennukset takuulla!

Sähköautojen latausasemat 

Varmista täyssähköautosi tai hybridisi turvallinen lataus kotona, mökillä tai töissä. Tavallinen pistorasia ei kestä täyssähköauton latauksesta aiheutuvaa pitkäaikaista käyttöä, vaan kuumenee ja aiheuttaa tulipalon vaaran. Autojen lataukseen on kuitenkin olemassa monta erilaista turvallista latausasemaa. Kysy lisää! Teemme kartoituksen kohteeseen ja saat tarjouksen sopivasta latausasemasta asennettuna ja takuulla!


Lataushybridien lataaminen

Ladattavat hybridiautot voidaan ladata autolämmityskotelon pistorasiasta tai tavallisesta pistorasiasta, koska niiden latausaika on lyhyt ja latausteho pieni. Hybridin latausjärjestelmä voidaan yleensä toteuttaa olemassa olevan sähköjärjestelmän varaan.


Täyssähköauton lataaminen

Täyssähköauton lataaminen ei ole turvallista tavallisesta pistorasiasta, se vaatii latausaseman. Latausasemia on olemassa monia erilaisia eri tarpeisiin, kwh-mittauksella ja ilman. Yleensä kiinteistön sähköjärjestelmä vaatii joitain muutoksia sähköauton latausasemaa asennettaessa, ainakin syöttökaapelointi tulee useimmissa tapauksissa uusia. Teemme aina kartoituksen kiinteistöön ennen latausaseman asentamista, jotta asennuksesta tulee tarkoituksenmukainen.


Esimerkkihintoja latausasemille

Lataustolppa kWh-mittauksellaon autolämmityskotelon tilalle asennettava 16A vikavirtasuojattu pienitehoinen latausasema 1-2 schukopistorasialla. Soveltuu ladattaville hybrideille tai täyssähköauton hitaaseen lataukseen. Hinta alkaen 350,00 (sis. ALV 24%) + asennus. 

Seinälle asennettava latausasema esimerkiksi omakotitaloihin. 1x16A, teho 3,7 kW. Type 2 liittimellä. Soveltuu ladattaville hybrideille ja sähköauton hitaaseen lataukseen. Hinta alkaen 750,00 (sis. alv 24%) + asennus.

Täyssähköauton latausasema, tehokkaampi malli. 3x16A tai 3x32A, teho 11-22kW. Type 2 liitimellä. Täyssähköautojen lataukseen. Hinta alkaen 900,00 (sis. alv 24%) + asennus.


Kaikki asennukset toteutetaan niin, että lopputulos on varmasti toimiva ja turvallinen. Meiltä saat sekä yksittäiset asennukset että kattavat palvelukokonaisuudet.

Ota yhteyttä ja tulemme tekemään kartoituksen!