050 587 5321

Sähköasennukset takuulla!

Energiapihi LED-valaistus

Jyväskylän Sähkö ja Tele Oy asentaa led-valaisimet Keski-Suomessa. Olemme toteuttaneet valaistusuudistuksia erilaisiin kohteisiin omakotitaloista varastohalleihin. Valaistussuunnittelija tekee tarvittaessa valaistussuunnitelman ja asennamme tuotteet jopa 5 vuoden takuulla.  Tutustu ja ota yhteyttä!

Led-valaistus

Led-valaistus on nykyaikaa. Uudet led-valaisimet ovat kestäviä ja niitä löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva malli. Tarjoamme valaistuksen suunnittelun, asennuksen ja korjaukset tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Kauttamme saat usean valmistajan led-valaisimia, mm. Hide-a-Lite ja Ledimo. 

Miksi vaihtaa led-valaisimiin?

1. Energiaa säästyy: esimerkiksi aiempi 100 w lamppu voidaan korvata 13 w led-lampulla! Näin led-lamppu maksaa itsensä takaisin energiansäästönä muutamassa kuukaudessa.

2. Led-lamppu on pitkäikäinen, se palaa jopa 50 000 tuntia.

3. Led-lampun voi kierrättää SER-jätteenä ja toisin kuin energiansäästölamput, ne eivät sisällä mitään myrkyllisiä kemikaaleja.

4. Led-lamppu kestää hyvin erilaisia olosuhteita, kuten kosteutta tai kylmää ja niitä on saatavana useana värisävynä.

5. Led-valaisimia saa myös integroiduilla liike/läsnäolotunnistimilla ja ajastimilla. Valot eivät jää vahingossakaan päälle eikä läsnäolotunnistimen asennus vaadi ylimääräisiä asennustöitä!

6. Led-putkia voidaan asentaa jo olemassa oleviin loisteputkivalaisimiin pienillä valaisimeen kohdistuvilla muutostöillä.


Tilaa valaistuksen uudistus ammattilaiselta!

Meillä on tärkeää, että olet tyytyväinen toteuttamaamme palveluun. Työntekijöidemme ammattitaito on korkea ja ajantasainen asiantuntemus takaavat onnistuneen lopputuloksen.  Ota yhteyttä ja kysy tarjous!